Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Om KJV A/S

Det siger medarbejderne

 

  

Connie Pedersen
Salgskonsulent på Fyn

Jeg er rigtig glad for, at jeg fik muligheden for et job ved KJV, der er en moderne ledet viksomhed. Jeg har et team af søde og venlige kolleger - og jeg følte mig velkommen i firmaet fra første dag.

Jeg kører som ekstern sælger,  og min arbejdsdag er spændende og udfordrende - og fri.  Jeg planlægger selv mine besøg ved nye såvel som gamle kunder.

Vi har flere end 60.000 varernumre, hvoraf en stor del er egne agenturer. Derudover er der hele tiden nye tiltag i gang, som gør det spændende at køre som sælger. Det er jo altid rart at have noget nyt med ud til vores kunder.

     
 

Erik Byskov
Indkøber i KJVs Odense afdeling

Jeg startede i 2001 som lagermedarbejder, og i 2004 blev jeg så ansvarlig for driften af lageret og planlægning af arbejdsgange.

KJVs lager er en travl og sjov arbejdsplads med en god holdånd. Og så er der en god dialog med ledelsen.

I 2011 kom jeg efter eget ønske til KJVs Indkøbsafdeling. Der bliver jeg dagligt udfordret af både kunder og kolleger med spændende forespørgsler.

Jeg har pt. ansvaret for at bestille bl.a. måleværktøj, kæder/kædehjul og boltevarer.

     
 

Søren Andersen
Salgsassistent i KJVs Odense afdeling

Jeg arbejder i KJVs afhenterbutik i Odense, hvor jeg tager mig af kunde- og telefonekspedition. Derudover er jeg intern back-up for vores salgskonsulenter.

Jeg er glad for mit arbejde - og for virksomheden. Der sker hele tiden noget nyt, og jeg har stor frihed til at planlægge min dag - selvfølgelig under ansvar. Og så har jeg nogle rigtig gode - dygtige - kolleger.

Jeg har været i branchen i mere end 20 år, men KJVs omfattende produktprogram gør, at der hele tiden kommer nye udfordringer.

     
 

Niels Dejgaard
Teknisk specialist, Spåntagning
KJVs Sønderborg afdeling

Jeg er meget tilfreds med min hverdag hos KJV, og er blevet klædt godt på til et produktprogram, som næsten ingen grænser har.

Jeg syntes, vi er meget aktive overfor vores kunder - både mht. løsninger / tilbud - men også med en hjemmeside, som er meget informativ. Den anvender jeg online i hverdagen - også hos kunden.

Min hverdag går med kundebesøg til eksisterende såvel som nye kunder. Jeg er primært aktiv i det sønderjyske, og i KJVs Sønderborg-afdeling har jeg et stærkt team siddende som back-up. Til top

Tilmeld